Onlyxlicious πŸ’‹ - profile image
Onlyxlicious πŸ’‹ - profile avatar

Onlyxlicious πŸ’‹

82 videos518 photos
Onlyxlicious πŸ’‹ - profile avatar
Onlyxlicious πŸ’‹

Met een naam die even verleidelijk klinkt als mijn glimlach 😊, laat ik me aan jullie voorstellen op mijn Fancentro-profiel! Geboren op 12/09/1998, heb ik mijn roots in het bruisende Antwerpen, BelgiΓ« πŸ‡§πŸ‡ͺ. Met mijn statige lengte van 1.74m en een geweldige B75-cup, breng ik een vleugje charme en allure in jullie leven πŸ’ƒπŸŒŸ.

Naast mijn looks, ben ik een gepassioneerde content creator die de kunst van het betoveren beheerst πŸ“Έβœ¨. Mijn uploads zijn als kleine tovertrucjes waarmee ik jullie in mijn wereld meeneem.

Buiten het modellenleven houd ik van shoppen tot ik erbij neerval πŸ›οΈ en genieten van heerlijke maaltijden 🍽️. Mijn gevoel voor mode en liefde voor lekker eten maken mijn leven kleurrijk en smakelijk!

Ik ben het levende bewijs dat schoonheid, talent en plezier hand in hand kunnen gaan. Mijn reis in de glamourwereld is net zo speels als ikzelf, en ik nodig jullie uit om samen met mij deze opwindende avonturen te beleven 🌠🌈. Klaar voor een betoverende reis met Xlicious op Fancentro? πŸŒŸπŸ’–

Recent updates

FULL HD05:49
Lekker aan het squirten wat ben ik geilπŸ’¦ - clip coverforegroundLekker aan het squirten wat ben ik geilπŸ’¦ - clip cover background
12
183
FULL HD06:38
HOTEL SEX  - clip coverforegroundHOTEL SEX  - clip cover background
8
266